Lipót Futball Centrum

Fantasztikus környezet:

MERT a Lipót Futball Centrum a varázslatos Szigetköz szívében található, csendes, nyugodt természeti környezetben. Nálunk a csapatok felkészülését, a szakmai munkát nem zavarja semmi, hiszen ez a helyszín az edzésekre, csapatösszetartásra, pihenésre tökéletes.

Fantasztikus környezet,

Fantasztikus környezet,

remek pályák!

Orchidea Hotel Lipót - Futball Centrum
sdfdsf

Remek pályák:

MERT a Lipót Futball Centrumban 2 db füves, 1 db műfüves pályával és 1 db futsal és kézilabda szabvány méretű Sportcsarnokkal várjuk a csapatokat, amelyek minősége a legjobbak közé tartozik Magyarországon. A center és a műfüves pálya villanyvilágítása és a köztük lévő 500 fő befogadására alkalmas fedett lelátó minden igényt kielégít akár nemzetközi mérkőzések szervezése esetén is. Az edzőcentrumban rendelkezésre áll minden eszköz az edzések, mérkőzések lebonyolításához. A pályák száma, a modern beépített öntöző rendszerrel és a megfelelő gépekkel állandósítani tudja a folyamatosan kiváló minőséget. Az edzőközpont személyzete a helyismeretével, a felkészülési mérkőzések szervezéséhez szükséges kapcsolati rendszerével biztosítani tudja a csapatok programjának sikeres lebonyolítását. A Sportcsarnok VIP terméből panorámás kilátás nyílik a füves centerpályára, így rangos mérkőzések VIP vendégeit is kiemelkedő figyelemmel tudjuk vendégül látni.

Kényelmes Hotel:

MERT a pályáktól mindössze 400 méterre lévő Orchidea Hotel****Lipót szolgáltatásai minden igényt kielégítenek a labdarúgó csapatok felkészülésében. A játékosok elhelyezése kényelmes külön ágyas kétágyas szobákban történik, amelyekben TV és korlátlan WIFI internet biztosított. A rendkívül hangulatos wellness részleget reggel 7 és este 23 óra között használhatják, a pihenést maximálisan elősegítő külső és belső termál medencével, infra és finn szaunákkal és egy jól felszerelt fitnesz és masszázs teremmel akár egész nap biztosítani tudjuk. A szálloda ásványi anyagokban gazdag termálvíz összetétele kíméletes hatású, ideális a sportolók részére, izomlazító, regeneráló hatása miatt. A szálloda konyhája pedig a bőséges, választékos és sportolóbarát svédasztalos étkezésekkel, a hangulatos kertben akár grillezési lehetőséggel, valamint kérés szerint akár speciális ételek elkészítésével is várja a sportolókat. A Csapatok részére a taktikai megbeszélésekhez felszerelt konferenciatermet, saját masszázs és csomagszobát biztosítunk, valamint akár napi többszöri mosatást az egyenfelszerelésekre. 

Lipót Futball Centrum technikai adatok:

A Lipót Futball Centrum hitelesített, standard méretű 2 db center pályájával rendelkezik, egy füves és egy műfüves pályával, valamint egy 500 fő befogadásra alkalmas, fedett lelátóval. A lelátó alatt találhatóak az öltözők, mindössze néhány méterre tehát a pályáktól, mivel az épület a szintén villanyvilágítással ellátott műfüves pálya és a centerpálya közé épült. Ezekben a modern öltözőkben a labdarúgók és játékvezetők kényelmes bőrborítású öltöző padokat és egyszemélyes szekrényeket találnak. A sportpályák világításai káprázat és folthatás mentes fényt biztosít a hangulatos esti mérkőzések vagy edzések lebonyolításához.

Az élőfüves centerpálya és a műfüves nagypályák azonos UEFA standard 105 x 68 m méretűek, a kifutókkal együtt 111 x 72 m alapterületűek. A pályák tájolása észak – déli és minden oldalról korláttal és kerítéssel zárt területen fekszenek. A pályákat Drain rendszerű vízelvezető rendszerrel építették, amely a Drain árkok használatával a pályák középtengelyétől, az alapvonalak irányába vezeti el vizet.

A műfüves pályánk fontosabb műszaki adatai a követezők:

  • az egyenes szálú polyetilén műfű szálhosszúsága 6.0 cm
  • szálvastagsága 80-240 mikron, amelynek négyzetméterenkénti csomószáma 7500 / m2
  • a homok és a gömbölyű, mosott és szárított gumi töltőanyag magassága 41 mm
  • a vonalak a FIFA előírásainak megfelelően bevágottak és fehér színűek

A Sportcentrumtól 100 méterre található egy kiváló minőségű, füves edzőpálya a szintén UEFA standard méretű pályák, amelyeken a minden tekintetben minőségi edzéslehetőséget kívánja biztosítani a Lipót Football Centrum. Ezt a célt szolgálják az edzőcentrum következő kiegészítő sport felszerelései is:

  • hordozható aluminium kapuk, szabvány kapuhálókkal
  • a kapuk vonala mögött három méterre, 40 folyóméteren elhelyezett labdafogó hálók
  • szöglet zászlók, sérülésmentes, hajlékony rúddal
  • fedett cserepad, 15 játékos részére
  • mobil sorfal szabadrúgások gyakorlásához, műanyag bóják, jelzőmezek, labdák és minden egyéb olyan sporteszköz amely egy labdarúgó csapat felkészüléséhez szükséges
  • digitális eredménykijelző 

A centerpálya másik oldalán egy új építésű ( 2016-ban átadott ) modern Sportcsarnok található, Futsal és kézilabda szabvány méretben, 200 főt befogadó kisebb nézőtérrel, amely ideális lehet akár erőnléti edzésekhez is.

A Lipót Football Centrum biztosítani tudja tehát egy edzőtáborozás vagy akár nemzetközi mérkőzés minden elvárt feltételét. Kiemelten figyel arra, hogy szinten tartsa azt a minőséget amelyet eddig biztosított és folyamatosan bővíteni akarja a lehetőségeit. A Magyar Labdarúgó Válogatott csapatok rendszeresen készülnek fel a Lipót Futbal Centrumban és az elégedettségük bizonyíték arra, hogy megfelelő minőséget nyújtunk a sportolóknak Lipóton.


MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj