Gyermekkel utazik?

Orchidea Hotel - Gyerekek

A sok kellemes szolgáltatás és programlehetőség mellett a gyermekeket a kertben kültéri játszótérrel és homokozóval, óriássakkal és trambulinnal várjuk. Ismerkedjetek meg az Orchidea kis kedvenceivel a 2 édes Pónilóval: Foltossal és Rókával, valamint a népes nyuszi családdal. Hatalmas zöld terület található a szálloda kertjében, így a kültéri labdajátékokra – futball, tollaslabda, asztalitenisz – is van lehetőség. Az étteremben, kis egérlyuk- játszósarokban elbújhatnak az ebédnél vagy vacsoránál elfáradt kisebb gyerekek egy kis játékra, színezésre. Az Orchidea Kávézóban játékos, interaktív, érintőképernyős gyermekfoglalkoztatóval várjuk a kicsiket, a tiniket pedig biliárddal és csocsóval. A mini Némó játék sarok a legkisebbeket várja a Wellnessben.

A szálloda számos programot szervez, amelyből jelentős gyermekkedvezményeket biztosítunk. Nyáron és kiemelt időszakokban heti több alkalommal ingyenes kézműves játszóházzal, csillámtetoválással és arcfestéssel várjuk a gyerekeket. A kamaszok kedvence a két új függőhinta a szálloda kertjében. Rossz az idő? Esik az eső? Ha már olyan sokat fürödtél a medencében, hogy anya és apa kiparancsolt, akkor itt az ideje egy családi Activity, Scrabble vagy Ki nevet a végén partinak… Társasjátékok, magyar és francia kártya ingyenesen kérhető a bárban.

Amennyiben csomagajánlatot foglalnak a szülők, úgy a gyermekek részére külön kedvezményes ár van kidolgozva családi szobában normál 3. 4. vagy pótágyon történő éjszakázás esetén, ezen árak a csomagajánlatoknál találhatóak.

Orchidea Hotel - Óriássakk
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj