Hotel

Tisztelettel köszöntjük Önt

Tisztelettel köszöntjük Önt

az Orchidea Hotel****Lipót honlapján!

Orchidea Hotel Lipót Wellness
sdfdsf

Nagyon örülünk, hogy az Orchidea Hotel****Lipót felkeltette érdeklődésüket. Reméljük, hogy honlapunk sok hasznos információval szolgál az Ön számára. 

Az Orchidea Hotel Lipóton, a Duna és a Mosoni- Duna által körül ölelt Szigetközben fekszik, Győr és Mosonmagyaróvár között, az M1-es autópályától 15 km távolságra, távol a városok zajától barátságos és családias környezetben. 

A szállodát stílus és elegancia jellemzi. A természet közelsége, a nyugtató színek, a művészi igényű díszítés, az impozáns belső terek és a kézzel faragott tíkfa bútorok harmóniája mind a kellemes pihenést és felüdülést biztosítja.

Szállodánk fő vonzereje a külső és belső termálvizes élménymedencék és a hozzá tartozó wellness részleg, mindemellett I. osztályú étteremmel, hangulatos bár, kávézóval, patinás borospincével, konferencia és csapatépítő tréning lehetőségekkel, választékos wellness kezelésekkel és aktív pihenési programokkal várjuk vendégeinket 30 db szobánkban.

Fedezze fel az ezerarcú romantikus Szigetközt, kiránduljon a vadregényes dunai ág mentén, sétáljon nagyokat a lipóti jó levegőn, töltődjön fel a termálvíz jótékony erejével, szabaduljon meg a stressztől relax masszázsainkon, fogyasszon egészséges és házias ételeket svédasztalunkról, kóstolja meg a Szigetköz legfinomabb pálinkáit és legjobb magyar borokat patinás borospincénkben, ismerje meg hogyan is készül az eredeti „Lipóti” kenyér!

Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, ALL INCLUSIVE korszak kezdődött az Orchidea Hotelben, vendégeink nagy örömére és elégedettségére! Gazdag étel és ital kínálattal várjuk Vendégeinket, kedvező áron!

Legyen az

Orchidea Hotel**** Lipót  az Ön

 kedvenc All Inclusive szállodája!

Szeretettel várva Önöket Lipótra:

Bencze Enikő szállodavezető és az Orchidea Hotel **** Lipót csapata

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj