Tréningtermek, rendezvényhelyszínek

Legyen szó kisebb pár fős értekezletről, vagy nagyobb akár 100 fős konferenciáról, az Orchidea Hotelben ideális helyszínt biztosítunk az Ön rendezvényének. Kérje kollégánk segítségét, és állítsa össze az Önök rendezvénye számára ideális, egyedi programcsomagot, amihez sok-sok kiegészítő szolgáltatás, technikai feltétel, akár éjszakába nyúló wellness részleg használat, szabadidős program áll rendelkezésére!


Orchidea Hotel Lipót - Konferenciaterem

Konferenciaterem

Az Orchidea Hotel konferenciaterme természetes megvilágítású 70 négyzetméter alapterületű terem, hatalmas ablakfelülettel, parketta borítással, blackout függönnyel, így teljes sötétséget tudunk igény esetén biztosítani. A terem magas belmagassága miatt tágas, kellemesebb, komfortosabb az egésznapos munkavégzés. A terem modern technikai eszközeivel biztosítja a tökéletes munkavégzést. Technikai felszereltség: flip-chart, vetítővászon, projektor, laptop, pulpitus, hangosítás, Internet csatlakozás (WiFi)

  • széksoros elrendezés – max. 60 fő
  • U-alak- elrendezés- asztallal és székkel max. 30 fő
  • Tárgyalás jellegű asztallal és székkel négyzetben körbe terítve – max 20 fő

Orchidea Étterem nagyterme,
földszinti része

Nagyobb létszámú, konferencia jellegű rendezvénynap ideális helyszíne az Orchidea Étterem. A természetes megvilágítású, magas belmagasságú teremben, impozáns díszítésű ólomüveg orchidea előtt zajlik a konferencia széksoros elrendezésben. Az Orchidea Étterem oldalsó és felső galériái ideális helyszín a konferenciához kapcsolódó kiállítók részére. Technikai felszereltség: flip-chart, vetítővászon, projektor, laptop, pulpitus, hangosítás, Internet csatlakozás (WiFi).


Orchidea Hotel Lipót - Sportcsarnok konferanciaterem

Konferenciaterem panorámás kilátással

 a futball pályára a Lipóti Sportcsarnokban

Az Orchidea Hoteltől 300 méterre található Lipót Futball Centrumban található Sportcsarnok VIP termében igazán különleges helyszínen tarthatják tréning rendezvényüket. A VIP teremből panorámás kilátás nyílik a füves center futballpályára. A bekészítéseket, és kávészünetet a helyszínen biztosítjuk, az étkezéseket pedig az Orchidea Étteremben. Igény esetén akár transzfer kisbusszal mozgatjuk a vendégeket a Sportcsarnok és az Orchidea Hotel között. A VIP terem mellett egy kisebb tárgyalótermet is biztosítunk az esetleges egyéb megbeszélésekhez.

Orchidea Hotel Lipót - Borospince

Orchidea Borospince

A 250 éves kézzel vetett, muzeális értékű téglával kirakott borospince az Orchidea étteremből nyílik. Egyszerre 40-50 fő befogadására alkalmas, patinás borospincében a magyarországi híres borvidékek remek nedűit ajánljuk. Patinás borospincénk rendkívüli hangulatot biztosít a borbarátoknak, a pince a nap folyamán csoportos, kisebb foglalkozások helyszínének kiváló, vagy a munka után egy kellemes borkóstoló vagy pálinkakóstoló ideális helyszíne.


Orchidea Hotel Lipót - Lipóti pékség Látogatóközpont

Lipóti Pékség Látogatóközpont

A klimatizált látogatóközpontban a Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik frissen sült péksütemény és hozzá gőzölgő kávé mellett, a sütőüzemben zajló technológiai folyamatok megtekintésére. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az eredeti Lipóti kenyér, hogy melyek a pékszakma mesterfogásai, hogy milyen áldozatos és alázattal teli emberi erőfeszítést igényel egy minőségi, kézműves kenyér elkészítése. A látogatóközpontban a friss termékek megvásárlása mellett lehetőség van Lipóti Pékség ajándéktárgyak beszerzésére is. 

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj