Masszázsok és testkezelések

Masszázsok

Orchidea Hotel Lipót - Masszázsok

Teljes testmasszázs

  • 50 perc – 12.900Ft

Magába foglalja a test bőrfelületének simítását, általános nyugtató hatás, az izomzat lazítása, a fájdalmas gócok megszüntetése, gyógyítása, ízületek mozgatása, tornáztatása.

Különféle olajok választhatók, melyről kolléganőnk készséggel tájékoztatja a vendégeinket.

Részleges testmasszázs

  • 25 perc – 8.900Ft

A kezelés ebben az esetben célirányosan a vendég igénye szerint a megnevezett testrészre korlátozódik. (Derék, hát, vállak, nyak)

Különféle olajok választhatók, melyről kolléganőnk készséggel tájékoztatja a vendégeinket.

Relax teljes testmasszázs

  • 50 perc – 12.900Ft

A test, szellem és lélek harmóniájának megteremtésére, valamint annak fenntartására törekszik. Fontos eleme a speciális gyógynövény olajok kombinációja. Érdekessége, hogy az olajat felmelegítve dolgozzuk bele a bőrbe. Hatása: felgyorsítja az anyagcserét, tartós ellazulást biztosít az izmoknak és méregteleníti a szervezetet. Különféle olajok választhatók, melyről kolléganőnk készséggel tájékoztatja a vendégeinket.

Frissítő masszázs

  •  30 perc – 8.900Ft

Az általános masszázs rövidített fajtája. Ennél a masszázsfajtánál az egyes testtájakat végigdolgozzuk, (kivétel has, mellkas) azonban eltekintünk az izomzat alaposabb átdolgozásától. 

A vendéget frissíti, élénkíti, naponta is végezhető.

Reflexológiai talpmasszázs

  • 30 perc – 9.900Ft

A talpon található idegvégződések (zónapontok) ingerlésével, nyomásával a test szerveink gyógyítását, frissítését érjük el. Ezzel a módszerrel az egész test megújul, felfrissül, energikus lesz.


MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj