Wellness világ

Beltéri és kültéri termálvizes élménymedence

Az Orchidea Hotel**** beltéri és kültéri termálvizes élménymedencével várja a kikapcsolódni vágyó szállóvendégeket. A termálvíz a mozgásszervi, reumatikus és gyulladásos panaszok enyhítésére kiválóan alkalmas. A 2200 méterről feltörő 65 °C-os alkálihidrogén-karbonát és jodidion tartalmú termálvíz táplálja a medencét. A medencében kialakított álló, oldal, nyak masszázs, pezsgőfürdő szolgálják a vendégek regenerálódását, pihenését és felüdülését. A víz felszínére kialakított sakktábla segítségével állandó lehetőség van a termálmedencében való sakkozásra. Fürdőzőink számára a wellness rész mellett található bár teszi még kellemesebbé a fürdőzést. A wellness részleg hosszú nyitva tartása - 7-23 óra között - közkedvelt szállóvendégeink számára. Nyáron 35-36 °C-os termálvíz biztosít kellemes ellazulást, télen pedig a 37°C körüli hőmérséklet teszi lehetővé a forró víz élvezetét. Wellness részlegünket csak szállóvendégeink használhatják. A termálvíz a felüdülésen túl gyógyhatással is bír.

Törődés, gondoskodás,

Törődés, gondoskodás,

szellemi felfrissülés

Orchidea Hotel Lipót - Wellness világ
sdfdsf

Fitnessz-terem és pihenő szoba

A medencetér feletti emeleten lett kialakítva a szálloda fitnesz és relax terme, amelyből kitűnő kilátás nyílik termálmedencére, valamint a szálloda belső udvarára. A teremben lehetőség nyílik kardió és izomerősítő gépek használatára, valamint más mozgás programokra, mint jóga, pilates és harmónia torna. A pihenő részen kellemes pihentető zenére nyugágyakban pihenhetnek vendégeink.

Szolárium

A szálloda egy 52 csöves, 160 Wattos choco brown szolárium gépet üzemeltet, mely a kozmetikában található. A szolárium 5 arcbarnítóval van felszerelve, klimatizált, illataromával és hűsítő permettel. Ár: 200.-/ perc

Panorámás Finn szauna

A szauna a legtökéletesebb hely a méregtelenítésre, felfrissíti a testet és jó közérzetet biztosít. A forró légfürdő hideg zuhannyal való kombinálása kitűnő méregtelenítő és revitalizáló hatású. A szállodában egy egyedi kialakítású panorámás finn szauna várja a vendégeket, kilátással a szálloda kertjére. A szauna csomómentes afrikai fából készült, só terápiás fallal rendelkezik. Pazar kilátást biztosít a kertre. Kitűnő kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyóknak.

Infra szauna

A gyógyító hőhatás legmodernebb eszköze. Az infraszaunában már 35-40 °C hőmérsékleten is kellemesen és kényelmesen izzadunk. A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedő gyógyító hatást. A hőkabin megtisztítja a kötőszöveteket és megszabadítja a szervezetet a savas salakanyagoktól, ezáltal megszűnnek, de legalábbis jelentősen csökkenek a fájdalmak és reumás jellegű panaszok. A szervezet salakmentesítése csökkenti a mozgásszervek, izmok, inak, kötőszövetek, izületek fájdalmas elváltozásait, az életkor növekedésével gyakoribbá váló krónikus betegségeket, amelyek okozati összefüggésben állnak a szervezet elsavasodásával. A hőmérséklet emelése a bőr vérellátását is javítja és ezáltal a bőr hamarabb megszabadul a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, lágyabb, puhább lesz, egyszóval megfiatalodik. Az infraszauna leglátványosabb hatása a bőr megfiatalítása. Az infravörös sugárzás serkenti a bőr vérellátását, ami elengedhetetlen fontosságú a szép, fiatalos bőr kialakulása és megtartása szempontjából. A mélybe hatoló sugárzás során a bőr megszabadul az elhalt sejtektől és a szennyeződésektől, ennek következményeképpen javítja szerkezetét, erősíti rugalmasságát, kiküszöböli érdességét, lággyá teszi azt. Ezenkívül jó hatással van az akne, pikkelysömör, ekcémák, égési sebek és egyéb bőrsérülések kezelésére. Infraszaunában 30-40 perc alatt 600-800 kilókalóriát lehet elégetni.


MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj